Testenine s pšeničnimi kalčki in črnimi tartufi.
5.90 €
Testenine s pšeničnimi kalčki in črnimi tartufi.
Na zalogi
Testenine Tagliolini s pšeničnimi kalčki in tartufi proizvajajo obrtniško v Pisi že od leta 1860 in so odlična italijanska predjed ali samostojna jed. Postrežemo jih lahko preprosto polite z dobrim oljčnim oljem, s sirom ricotta, parmezanom, rezinami tartufov ali s škampi. Kuhati 5 minut.
Pšenični zdrob durum 86,13 %, jajca 8,61 %, žitni kalčki 3,05 %, arome 0,95 %, črni tartufi (tuber aestivum vitt) 1,29 %. Lahko vsebujejo sledove glutena, jajc in rib.
Vrednost na 100 g
Energija: 1531 kj (362 kcal)
Maščobe: 2,7 g
od tega nasičene Maščobe: 1,3 g
Ogljikovi hidrati: 68 g
Sladkor: 4,6 g
Beljakovine: 14 g
Sol: 0,1 g
Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na embalaži. Hraniti v hladnem in suhem prostoru.
NETO KOLIČINA:: 250 g
POREKLO:: Italija
Priporočamo kombinacijo z naslednjimi jedmi:: Oljčno olje, Česen, Parmezan, Rikota