Variacija na klasični pesto s sicilijanskimi mandlji.
4.90 €
Variacija na klasični pesto s sicilijanskimi mandlji.
Na zalogi
Recept izvira iz mesta Trapani na Siciliji. Pesto Trapanese je izdelan iz tipičnih sestavin južne Italije. Sicilijanski mandlji se čudovito ujemajo s paradižniki in baziliko ter ponujajo izvirno variacijo bolj klasičnega pesta Genovese. Prileže se k testeninam, na brusketo in k mesu.
Sončnično olje, rehidrirani na soncu sušeni paradižniki, ekstra deviško oljčno olje, mandlji 8,5 %, bazilika, sol, vinski kis, česen, pekoča paprika.
Vrednost na 100 g
Energija: 2492 kj (603 kcal)
Maščobe: 58 g
od tega nasičene Maščobe: 5,8 g
Ogljikovi hidrati: 13 g
Sladkor: 1,7 g
Beljakovine: 4,6 g
Sol: 2,03 g
Uporabno do datuma, odtisnjenega na embalaži. Odprto hraniti v hladilniku.
NETO KOLIČINA:: 90 g
POREKLO:: Italija
Priporočamo kombinacijo z naslednjimi jedmi:: Brusketa, Testenine, Meso