Tradicionalni sicilijanski recept za pesto.
5.90 €
Tradicionalni sicilijanski recept za pesto.
Na zalogi
Tradicionalni recept s Sicilije, ki se razlikuje od pesta Genovese. Sicilijanske pistacije so skrbno izbrane in nato zdrobljene po tradicionalni metodi, kar daje receptu zrnato teksturo, rahlo hrustljav in sladek okus. Pesto s pistacijo se prileže k brusketi, testeninam, kot namaz na pici z mortadelo, k svinjskemu »filet mignonu«, k beli ribi, tuni, školjkam.
Pistacije 65 %, sončnično olje, ekstra deviško oljčno olje, pekoča paprika, sol.
Vrednost na 100 g
Energija: 2852 kj (704 kcal)
Maščobe: 63 g
od tega nasičene Maščobe: 7,1 g
Ogljikovi hidrati: 18 g
Sladkor: 5,2 g
Beljakovine: 13 g
Sol: 1,01 g
Uporabno do datuma, odtisnjenega na embalaži. Odprto hraniti v hladilniku.
NETO KOLIČINA:: 90 g
POREKLO:: Italija
Priporočamo kombinacijo z naslednjimi jedmi:: Riba, Zelenjava, Tuna, Testenine