Slavna sicilijanska omaka z ocvrtimi jajčevci.
7.90 €
Slavna sicilijanska omaka z ocvrtimi jajčevci.
Ni na zalogi
Ta slavni sicilijanski recept je dobil ime po operi “Norma” slavnega sicilijanskega skladatelja Vincenza Bellinija. Ta okusna italijanska omaka združuje najbolj pristne okuse Sicilije: na soncu zorjene paradižnike, ocvrte jajčevce na majhne kocke in svež sir rikoto. Omaka Norma se prileže k testeninam, zelenjavi ali na popečenem kruhu.
Paradižnik 58 %, ocvrti jajčevci (jajčevci, sončnično olje, sol) 18 %, ekstra deviško oljčno olje, paradižnikov koncentrat, čebula, sir rikota 8 % (sirotka, mleko, sol) 3 %, vino (sulfiti), sladkor, sol, česen, origano, pekoča paprika.
Vrednost na 100 g
Energija: 536 kj (129 kcal)
Maščobe: 10 g
od tega nasičene Maščobe: 1,4 g
Ogljikovi hidrati: 7,4 g
Sladkor: 5 g
Beljakovine: 1,7 g
Sol: 1,1 g
Uporabno do datuma, odtisnjenega na embalaži. Odprto hraniti v hladilniku.
NETO KOLIČINA:: 300 g
POREKLO:: Italija
Priporočamo kombinacijo z naslednjimi jedmi:: Testenine, Zelenjava, Popečen kruh