Tipična siciljanska omaka polna sonca.
9.90 €
Tipična siciljanska omaka polna sonca.
Ni na zalogi
Omaka Caponata je sicilijanski ratatouille par excellence! Pripravljena je po regionalnem receptu: Jajčevci, narezani na majhne koščke se popražijo in nato dodajo mešanici paradižnikove omake, čebule, zelene, oliv in kaper. Da kaponata dobi tipičen sicilijanski sladko-kisli okus, zadnji hip dodamo ščepec kisa in sladkorja. Nepogrešljiva italijanska omaka s paradižniki in melancani z edinstvenim okusom se prileže k lazanji, mesu, brusketi in kot predjed.
Ocvrti melancani (melancani, sončnično olje, sol) 54 %, paradižnik, čebula, olive, ekstra deviško oljčno olje, zelena, kapre, sladkor, vinski kis (sulfiti),paradižnikov koncentrat, sol.
Vrednost na 100 g
Energija: 810 kj (196 kcal)
Maščobe: 16 g
od tega nasičene Maščobe: 1,6 g
Ogljikovi hidrati: 11 g
Sladkor: 6,2 g
Beljakovine: 0,9 g
Sol: 1,3 g
Uporabno do datuma, odtisnjenega na embalaži. Odprto hraniti v hladilniku.
NETO KOLIČINA:: 300 g
POREKLO:: Italija
Priporočamo kombinacijo z naslednjimi jedmi:: Brusketa, Meso, Lazanja