BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 70 EUR

Oljčno olje SAN CALOGERO šŸ‡®šŸ‡¹ – Olja Mediteranskih otokov

38.00 

Posebna serija Oljčna olja Mediteranskih otokov.
Serija Ŕteje le malo steklenic, vsa so označena z zaporedno Ŕtevilko polnjenja.
izjmeo sveže in živahno olje, polno arom.

Na zalogi

  
Opis

Posebna serija oljčnih olj Mediteranskih otokov, ki Ŕtejejo malo steklenic, vse označene z zaporedno Ŕtevilko polnjenja.

Ekstra deviŔko oljčno olje San Calogero je avtentični dragulj, ki vabi na potovanje v najlepŔi vrt Sredozemlja: Sicilijo.
Proizvedeno iz ročno obranih okroglih in mesnatih oliv Nocellara del Belice ZGP in stisnjeno 3 ure po obiranju, to izjemno Grand Cru ekstra deviŔko oljčno olje prikazuje sicilijansko starodavno tradicijo pridelave najboljŔega oljčnega olja.
Zgodnja trgatev daje temu eliksirju popolno ravnovesje, razkriva arome svežega mandlja, paradižnikovega lista in sveže pokoŔene trave, značilne za olive Nocellara del Belice.
Odlično se prileže z vsemi jedmi na osnovi paradižnika, to olivno olje je popolno za vse, kar deli njegov profil: sveže in živahno. Sicilijanska kuhinja je polna okusnih jedi, kot so Ā»pasta alla NormaĀ« ali pomarančna solata s koromačem, ki jih izboljÅ”a oljčno olje, kot bistvena sestavina sredozemske kuhinje.

Olja so viŔje kategorije, pridobljena neposredno iz oljk in zgolj z mehanskimi postopki. Zagotovljena je popolna sledljivost, kar razberete z etikete.

Oljkar: Giuseppe Santangelo, Regija: Sicilija / Italija. Obiranje: 1. Oktober 2023. Olive: 100% Belice Nocellara. Aromatičnost: Sveži mandlji, listi paradižnika, koŔena trava. Okus olja: Travnat Količina: 2000 steklenic

Sestavine

Ekstra deviŔko oljčno olje.
Olive: 100% Belice Nocellara

Energijska vrednost

Vrednost na 100 ml
Energija: 3768 kJ (900kcal)
maŔčobe: 99,8 g
od tega nasičene maŔčobe: 15,1 g
ogljikovi hidrati: 0 g
sladkor: 0 g
beljakovine: 0 g
sol: 0 g

Dodatne informacije

Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na embalaži. Hraniti v hladnem in suhem prostoru.

NETO KOLIČINA: 500 ml
INTENZIVNOST OKUSA: Uravnotežena
PROFIL OKUSA: Travnat
POREKLO: Italija

Priporočamo

Priporočamo kombinacijo z naslednjimi jedmi: Odlično se prileže z vsemi jedmi na osnovi paradižnika, to olivno olje je popolno za vse, kar deli njegov profil: sveže in živahno, kot so Ā»pasta alla NormaĀ« ali pomarančna solata s koromačem, ter druge jedi, ki jih izboljÅ”a oljčno olje, kot bistvena sestavina sredozemske kuhinje.

Å ifra: 939 Kategorije: , ,
Posodabljanje…
  • V koÅ”arici ni izdelkov.