BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 70 EUR

Oljčno olje Sabino Leone šŸ‡®šŸ‡¹ 2024

18.00 33.50 

Žametno in kremno oljčno olje oljkarja Sabina Leoneja iz regije Canosa di Puglia Apulija, ki vsebuje nežne note zelenega Ŕparglja in lističev paradižnika.

Počisti
  
Opis

Oljčno olje je resnično darilo narave in ponos družine Leone. Žametno in kremno oljčno olje je edinstvenega in aromatičnega zeliŔčnega okusa, z dolgim pookusom mete, ki se odlično prileže kot dodatek k vsem vrstam kuhanih in surovih jedi. Najbolje se poda h krompirju, Ŕpinači, brancinu, govejemu tatarju ter vsem sortam zelenjavnih jedi. Oljkar: Sabino Leone, Regija: Canosa di Puglia, Apulija. Olive: 100 % Coratina. Količina: 2000 l Obiranje: november 2023. Okus olja: zeleni Ŕpargelj, lističi paradižnika. Aromatičnost olja: zeliŔčne note

Oliviers&Co je postal sinonim za kakovostno oljčno olje, zato vsako leto izberemo paleto reprezentativnih in izjemno aromatičnih vrhunskih olj z različnih koncev Sredozemlja, ki ustrezajo zahtevnim kriterijem. Vsi naÅ”i Ā»grand crujiĀ«, ustekleničeni kot najboljÅ”a vina, so tudi lepo darilo za zahtevne gurmane. Olja so viÅ”je kategorije, pridobljena neposredno iz oljk in zgolj z mehanskimi postopki. Zagotovljena je popolna sledljivost, kar razberete z etikete.

Sestavine

Ekstra deviŔko oljčno olje.
Oljke: 100 % Coratina

Energijska vrednost

Vrednost na 100 ml
Energija: 3768 kJ (900kcal)
maŔčobe: 99,8 g
od tega nasičene maŔčobe: 15,1 g
ogljikovi hidrati: 0 g
sladkor: 0 g
beljakovine: 0 g
sol: 0 g

Dodatne informacije

Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na embalaži. Hraniti v hladnem in suhem prostoru.

NETO KOLIČINA: 500 ml in 250 ml
INTENZIVNOST OKUSA: Uravnotežena
PROFIL OKUSA: Travnati
POREKLO: Italija

Priporočamo

Priporočamo kombinacijo z naslednjimi jedmi: Testenine s paradižnikovo omako, pečeni in gratinirani krompir, Ŕpinača, brancin, goveji tatar ter vse sorte zelenjavnih jedi.

Å ifra: Ni na voljo Kategoriji: ,
Posodabljanje…
  • V koÅ”arici ni izdelkov.