Recept priznanega kuharskega mojstra Alaina Llorce, ki ima restavracijo v St. Paul de Vence.
5.90 €
Recept priznanega kuharskega mojstra Alaina Llorce, ki ima restavracijo v St. Paul de Vence.
Ni na zalogi
Recept priznanega kuharskega mojstra Alaina Llorce, ki ima restavracijo v St. Paul de Vence. Odlikovan je z 2 Michelinovima zvezdicama. Namaz iz zelenih oliv in pistacij postrežemo na krekerjih ali opečenem kruhu, k surovi zelenjavi, kot pesto s testeninami peresniki.
Zelene olive 63,5 %, ekstra deviško oljčno olje, pistacije 9 %, kapre, limonin sok, česen, gorčica, inčuni, balzamični kis, sončnično olje, rdeč vinski kis, sol, poper, timijan in rožmarin. Vsebuje mleko in sulfite.
Vrednost na 100 g
Energija: 1147 kj (279 kcal)
Maščobe: 28 g
od tega nasičene Maščobe: 4,4 g
Ogljikovi hidrati: 1,5 g
Sladkor: 1,5 g
Beljakovine: 3,1 g
Sol: 3,3 g
Uporabno do datuma, odtisnjenega na embalaži. Odprto hraniti v hladilniku.
NETO KOLIČINA:: 100 g
POREKLO:: Francija
Priporočamo kombinacijo z naslednjimi jedmi:: Krekerji, Kruh, Zelenjava, Testenine