BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 70 EUR

Namaz iz paradižnika in pekoče paprike

6.90 

Recept priznanega kuharskega mojstra Geralda Passedata.

Na zalogi

  
Opis

Recept priznanega kuharskega mojstra Geralda Passedata, ki ima restavracijo Le Petit-Nice v Marseillu s 3 Michelinovimi zvezdicami.

Sestavine

Sušen paradižnik v oljčnem olju 37 % (rehidriran suhi paradižnik 68 %, oljčno olje, sol, sladkor, kis), paradižnik 35 % (paradižnik, paradižnikov sok), ekstra deviško oljčno olje, čebula, balzamični kis (vinski kis, grozdni mošt, barvilo: karamel, sulfiti), paradižnikov pire, sladkor, pekoča paprika Espelette ZGO 0,9 %, sol, kumin, beli poper.

Energijska vrednost

Vrednost na 100 g
Energija: 756 kj (183 kcal)
Maščobe: 18 g
od tega nasičene Maščobe: 2,5 g
Ogljikovi hidrati: 16 g
Sladkor: 3,7 g
Beljakovine: 2,4 g
Sol: 3,5 g

Dodatne informacije

Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na embalaži. Odprto hraniti v hladilniku.

NETO KOLIČINA:: 120 g
POREKLO:: Francija

Priporočamo

Priporočamo kombinacijo z naslednjimi jedmi:: Ribja juha, Gazpačo, Fokača, Perutnina, Riba

Šifra: 4 Kategoriji: ,
Posodabljanje…
  • V košarici ni izdelkov.