Recept priznanega kuharskega mojstra Geralda Passedata.
6.90 €
Recept priznanega kuharskega mojstra Geralda Passedata.
Na zalogi
Recept priznanega kuharskega mojstra Geralda Passedata, ki ima restavracijo Le Petit-Nice v Marseillu s 3 Michelinovimi zvezdicami.
Sušen paradižnik v oljčnem olju 37 % (rehidriran suhi paradižnik 68 %, oljčno olje, sol, sladkor, kis), paradižnik 35 % (paradižnik, paradižnikov sok), ekstra deviško oljčno olje, čebula, balzamični kis (vinski kis, grozdni mošt, barvilo: karamel, sulfiti), paradižnikov pire, sladkor, pekoča paprika Espelette ZGO 0,9 %, sol, kumin, beli poper.
Vrednost na 100 g
Energija: 756 kj (183 kcal)
Maščobe: 18 g
od tega nasičene Maščobe: 2,5 g
Ogljikovi hidrati: 16 g
Sladkor: 3,7 g
Beljakovine: 2,4 g
Sol: 3,5 g
Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na embalaži. Odprto hraniti v hladilniku.
NETO KOLIČINA:: 120 g
POREKLO:: Francija
Priporočamo kombinacijo z naslednjimi jedmi:: Ribja juha, Gazpačo, Fokača, Perutnina, Riba