Recept, razvit v Provansi s preprostimi sredozemskimi sestavinami.
6.00 €
Recept, razvit v Provansi s preprostimi sredozemskimi sestavinami.
Na zalogi
Priznani kuharski mojster Philippe Da Silva je pripravil to odlično klasiko, ki združuje dve bistveni sestavini sredozemlja. Ta recept je poklon slavni tapenadi. Črna oliva je okrašena s svežo in dišečo noto bazilike iz Provanse. Namaz iz črnih oliv in bazilike postrežemo na krekerjih ali opečenem kruhu, k surovi zelenjavi, pečeni ribi.
Črne olive 57,6 %, bazilika 10,7 %, kapre, ekstra deviško oljčno olje, inčuni (inčuni in olje sončnice, vinski kis), vinski kis, balzamični kis, koncentriran limonin sok. Vsebuje sulfite.
Vrednost na 100 g
Energija: 863 kj (209 kcal)
Maščobe: 20 g
od tega nasičene Maščobe: 3 g
Ogljikovi hidrati: 2,3 g
Sladkor: 1,7 g
Beljakovine: 2,8 g
Sol: 3,5 g
Uporabno do datuma, odtisnjenega na embalaži. Odprto hraniti v hladilniku in porabiti hitro.
NETO KOLIČINA:: 100 g
POREKLO:: Francija
Priporočamo kombinacijo z naslednjimi jedmi:: Krekerji, Opečen kruh, Zelenjava, Riba