Namaz iz bučk, kozjega sira in sušenih paradižnikov.
6.90 €
Namaz iz bučk, kozjega sira in sušenih paradižnikov.
Na zalogi
Recept priznanega kuharskega mojstra Geralda Passedata, ki ima restavracijo Le Petit-Nice v Marseillu z 3 Michelinovimi zvezdicami. Pravi poklon antični Grčiji.
Bučke 32 %, suhi paradižniki v oljčnem olju (sušeni paradižniki, oljčno olje, sladkor, kis, sol), melancane, ekstra deviško oljčno olje, kozji sir 5 %, sherry kis, česen, timijan, beli poper. Vsebuje mleko in sulfite.
Vrednost na 100 g
Energija: 875 kj (212 kcal)
Maščobe: 19 g
od tega nasičene Maščobe: 3,3 g
Ogljikovi hidrati: 4,2 g
Sladkor: 2,9 g
Beljakovine: 3,8 g
Sol: 0,88 g
Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na embalaži. Odprto hraniti v hladilniku in porabiti kmalu.
NETO KOLIČINA:: 120 g
POREKLO:: Francija
Priporočamo kombinacijo z naslednjimi jedmi:: Riba, Testenine, Belo meso