Največkrat nagrajeno špansko enosortno oljčno olje iz oliv Hojiblanca.
33.00 €
Največkrat nagrajeno špansko enosortno oljčno olje iz oliv Hojiblanca.
Na zalogi
Posebna serija oljčnih olj, ustvarjena izključno za Oliviers&Co v omejeni izdaji le 1000 steklenic, ki je ne smete zamuditi. Olive so bile stisnjnene najkasneje 2 uri po obiranju. Le nekaj kapljic tega največkrat nagrajenega španskega olja je dovolj, da postane opečenec s paradižnikom gurmanska jed. Priporočeno je uživanje brez termične obdelave. Odlično se poda k opečenemu kruhu s paradižniki, vsem oblikam predjedi, testeninami z morskimi sadeži, nadevanimi kalamari, lososovemu chirashiju. Oljkar: Victor Pérez Regija: Bobadilla Andalusia. Olive: 100 % hojiblanca. Količina: 500 l. Obiranje: november 2021. Okus olja: sveža zelišča, artičoka, svež grah, paradižnikovi listi, bel poper, tople in začinjene note. Aromatičnost olja: travnate note.
Ekstra deviško oljčno olje
Vrednost na 100 ml
Energija: 3768 kj
(900 kcal)
Maščobe: 99,8g
od tega nasičene Maščobe: 15,1 g
Ogljikovi hidrati: 0 g
Sladkor: 0 g
Beljakovine: 0 g
Sol: 0 g
Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na embalaži. Hraniti v hladnem in temnem prostoru.
NETO KOLIČINA:: 500 ml
POREKLO:: Španija
Priporočamo kombinacijo z naslednjimi jedmi:: Opečeni kruh, Paradižnik, Testenine, Morski sadeži, Kalamari, Losos