BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 70 EUR

Bio jabolčni cider kis

9.00 

Klasičen francoski, organski jabolčni kis iz nasadov jabolk v gorah, kjer se pasejo visokogorske krave.

Ni na zalogi

Opis

Sveže, sadno in intenzivno. Z le nekaj kapljicami svojemu kuhanju preprosto dodate najboljšo aromatično kislost. Pretlačena jabolka dvakrat fermentirajo – najprej v jabolčnik in nato v kis. Proizvedeno s strani francoskih mojstrov kisa z velikim obrtniškim znanjem in iz starih sort jabolk, ki vključujejo: Mettais, Petit Jaune, Rouget De Dol, Guillevic in Saint Nicolas. Samo 100 % naravne sestavine. Brez dodanih konzervansov ali umetnih arom. Nepasterizirano in nefiltrirano. Bio jabolčni kis iz jabolčnega ciderja je z razlogom super hrana saj ima mnogo blagodejnih učinkov na naše telo. Uporabimo ga lahko za pripravo polivk, marinad za deglaziranje, za pripravo pečenih jabolk in detox pijač. Sestavine bio jabolka

Energijska vrednost

Vrednost na 100 ml
3 kj
(1 kcal)
Maščobe: 0 g
od tega nasičene Maščobe: 0 g
Ogljikovi hidrati: <0,5 g
Sladkor: <0,5 g
Beljakovine: 0,03g
Sol: 0,04g

Dodatne informacije

NETO KOLIČINA:: 250 ml
POREKLO:: Francija

Priporočamo

Priporočamo kombinacijo z naslednjimi jedmi:: Jabolka, Polivka, Marinada

Šifra: 417 Kategoriji: ,
Posodabljanje…
  • V košarici ni izdelkov.