Klasičen francoski, organski jabolčni kis iz nasadov jabolk v gorah, kjer se pasejo visokogorske krave.
9.00 €
Klasičen francoski, organski jabolčni kis iz nasadov jabolk v gorah, kjer se pasejo visokogorske krave.
Na zalogi
Sveže, sadno in intenzivno. Z le nekaj kapljicami svojemu kuhanju preprosto dodate najboljšo aromatično kislost. Pretlačena jabolka dvakrat fermentirajo – najprej v jabolčnik in nato v kis. Proizvedeno s strani francoskih mojstrov kisa z velikim obrtniškim znanjem in iz starih sort jabolk, ki vključujejo: Mettais, Petit Jaune, Rouget De Dol, Guillevic in Saint Nicolas. Samo 100 % naravne sestavine. Brez dodanih konzervansov ali umetnih arom. Nepasterizirano in nefiltrirano. Bio jabolčni kis iz jabolčnega ciderja je z razlogom super hrana saj ima mnogo blagodejnih učinkov na naše telo. Uporabimo ga lahko za pripravo polivk, marinad za deglaziranje, za pripravo pečenih jabolk in detox pijač. Sestavine bio jabolka
Vrednost na 100 ml
3 kj
(1 kcal)
Maščobe: 0 g
od tega nasičene Maščobe: 0 g
Ogljikovi hidrati: <0,5 g
Sladkor: <0,5 g
Beljakovine: 0,03g
Sol: 0,04g
NETO KOLIČINA:: 250 ml
POREKLO:: Francija
Priporočamo kombinacijo z naslednjimi jedmi:: Jabolka, Polivka, Marinada